Què és AETI?

L’AETI és l’Associació Espanyola Universitària de Traductors i Intèrprets en Formació. Oberta i independent, és una associació d’estudiants destinada a canalitzar i coordinar les propostes per a la millora de les condicions i les capacitats dels estudiants universitaris i futurs professionals de la traducció i la interpretació.

Fundada a Còrdova durant l’ENETI 2012, l’associació ha anat creixent per tal d’estar present a més facultats i unir més socis. Som una plataforma per a estudiants proactius amb ganes d’aprofitar al màxim el seu temps com a estudiants i com a acabats de graduar. La teva opinió compta i junts podem marcar la diferència. Construeix el teu futur!

LÍNIES DE TREBALL

Punt de trobada

L’AETI suposa una plataforma d’unió entre els estudiants de TiI que omple el buit existent a Espanya abans de la seva creació. Busca enfortir els llaços entre estudiants, siguin de la universitat que siguin, per consolidar noves amistats i futurs contactes professionals. L’ENETI és la nostra principal trobada anual i l’AETI vetlla per la seva celebració.

Fòrum de debat

A l’AETI tu tens la paraula. Som un espai democràtic en el qual intercanviar idees i punts de vista. Aquesta és una característica de totes les nostres reunions i destaca en les nostres Assemblees, el principal òrgan decisori de l’AETI en el qual qualsevol soci pot participar.

Representació

L’AETI representa els estudiants de Traducció i Interpretació davant d’organismes importants en el nostre àmbit, com la CCDUTI (la Conferencia de Centros y Departamentos de Traducción e Interpretación del Estado Español) o la Red Vértice (la xarxa espanyola d’associacions de traductors, intèrprets i correctors).

Creixement personal

És fonamental que els nostres socis tinguin l’oportunitat d’aprendre i complementar la seva formació. L’AETI promou la implicació activa dels socis i la seva participació en activitats i iniciatives per ajudar-los a desenvolupar competències que els preparin per al futur, des d’habilitats relacionades amb la TiI fins a destreses de comunicació, gestió i treball en equip.

Equip de treball

L’AETI és un gran equip d’estudiants de tot Espanya que comparteixen motivació i objectius. Junts aprenem, ens organitzem i treballem per a fer realitat les decisions que prenem en conjunt i fer front a les complicacions que sorgeixen.