Fes-te’n soci!

FES-TE’N SOCI!

 Encara no ets soci de l’AETI? Si vols formar part de la major comunitat d’estudiants de Traducció i Interpretació i beneficiar-te de descomptes a empreses del sector, del butlletí quinzenal i molt més… SEGUEIX LLEGINT!

Inscripció anual a l’AETI

El període d’inscripció comença al setembre de cada any. Els alumnes de nova inscripció hauran de pagar una quota anual de 10 euros al setembre i realitzaran la renovació d’aquesta quota al setembre de l’any següent.

Els socis que paguin la quota al febrer abonaran 5 euros, és a dir, la part proporcional dels nou mesos restants fins al setembre. Al setembre ja farien la renovació com la resta de socis.

Què cal fer per a inscriure’s?

Per realitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobaràs a l’enllaç següent.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació en el qual es notificarà que la sol·licitud s’ha completat correctament. La teva inscripció es gestionarà al més aviat possible i se’t donaran les instruccions corresponents per finalitzar el procés.

Quins requisits es necessiten per inscriure’s?

Podran associar-se a l’AETI tots els estudiants de l’Estat Espanyol que compleixin un o diversos dels requisits següents:

  • Estar cursant el Grau en Traducció i Interpretació.
  • Estar cursant un MàsterPostgrau relacionat amb la traducció, la interpretació o la investigació en aquests àmbits.

Un cop acabat el període d’estudi de grau, llicenciatura o màster, existeix un any de pròrroga d’afiliació a l’associació per poder seguir gaudint dels seus avantatges.